lördag 24 september 2011

Verizon går till BAT för Samsung i patent krig med Apple

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/24/verizon-goes-to-bat-for-samsung-in-patent-war-with-apple/:
Samsung vs Apple
Ja, det var egentligen bara en tidsfråga innan tredje part fastnat näsan i ständig kamp mellan Apple och Samsung . Under större delen av denna tid andra har stått vid sidan om, ibland skriker moraliskt stöd. Men, ingen har kavlat upp ärmarna och sätta upp sina hertigar för någondera parten - det vill säga tills nu. Verizon har begärt tillstånd att lämna in ett kort med United States District Court för Northern District of California, be den att förneka Apples begäran om ett riksomfattande förbud mot Infundera 4G , Galaxy S 4G , Droid Charge och Galaxy tab 10,1 . I hjärtat av Verizon argument är att ett förbud mot import av Samsungs apparater skulle skada inte bara transportören verksamhet, men konsumenterna och ekonomin genom att fördröja tillväxten av sitt LTE-nät. Den korta, tekniskt, endast avser en av de fyra intrång lämnats in av Apple, men det är klart att Verizon har lika mycket intresse av att Samsung lyckas i de andra tre utmaningar. För mer (något editorialized) uppgifter, slå upp källan länk.

Verizon går till BAT för Samsung i patent krig med Apple ursprungligen visades på Engadget , lör, 24 Sep 2011 14:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa FOSS Patent | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar