lördag 24 september 2011

ZTE Skate lanserar över hela världen, försöker att hålla landning i USA

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/24/zte-skate-launches-worldwide-attempts-to-stick-landing-in-the-u/:

Den ZTE Skate - andlig sucessor till Blade och nuvarande flaggskepp - är att trycka på med sin globala utrullning och det ser ut som det kan nå USA. Nu till försäljning i Hong Kong, Brasilien och Spanien, är Skate rullande ner de franska alperna och till Frankrike och Storbritannien , där Orange-märkta Monte Carlo (en Skate i telefonnätet kläder) redan finns tillgänglig. Med en annan ZTE enhet ska komma på Cricket snart avser elektronik jätte även för att få denna 4,3-tums telefon till USA inom en snar framtid, men det finns inget konkret på datum och pris ännu. Enligt ZTE: s vice VD Han Shiyou är företaget att lansera "totalt 30 smartphone modeller" i slutet av året. Vi fruktar att bolaget kan få slut på platt-formade namn före utgången av november. Gå till våra kinesiska webbplatsen för några praktiska skott.

Fortsätt läsa ZTE Skate lanserar över hela världen, försöker att hålla landning i USA

ZTE Skate lanserar över hela världen, försöker att hålla landning i USA ursprungligen visades på Engadget , lör, 24 Sep 2011 06:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa ZTE | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar