lördag 24 september 2011

Surrande vidare mot en date med Destiny?

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/7njiVSqHatY/:
skynet

Har du tittar på himlen? Jag har. Som USA utökar sin obemannade flygvapen, och Storbritannien planerar sitt drone-svärm taktik , är forskare testa och demonstrera autonom drönare - de som kunde "jaga, identifiera och döda fienden bygger på beräkningar som gjorts av mjukvaran, inte beslut som fattas av människor . "(enligt författaren till underbart-titeln Army-finansierad studie ECB Lethal Beteende i autonoma robotar," Dödligt autonomi är oundviklig. ") Filosofer är penning lärda monografier om etik drone krigföring . Universiteten börjar erbjuda grader i obemannade autonoma fordon design.

Det amerikanska flygvapnet är även att utveckla en obemannad " räknare tunnel robotik . "system. Ja, det stämmer, flygvapnet. Som ger oss denna odödliga citat i den länkade artikeln: "... det finns kanske också en indikation på här som en konceptuell revolution är på gång inom flygvapnet, där jorden själv-geologiska rymden ses som enbart en tjockare version av himlen. "

Vi är verkligen in i Age of Drones. Tyvärr, regeringarna, militärer, och filosofer som leder oss där verkar lida av ett katastrofalt misslyckande av fantasi. Endast nationalstater svinga drönare som vapen just nu: alltså, de verkar resonera, bara nationalstater någonsin kommer att ha beväpnad drönare, i evighet amen.

Men i den verkliga världen, är andra forskare utvecklar dataintrång drönare som "kunde bygga ett trådlöst botnät eller spår någon via mobiltelefon" ( möjligen "även när den inte används för att ringa ett samtal.") Under tiden från Chris Andersons DIYDrones webbplats, Jag ger dig awesome Dehogaflier termisk-vision gris jägare, aka : "Vi har nu vår egen rovdjur drone":

(Detta kan utlösa minnen av mina tidigare inlägg i ämnet .)

Samma universitet nu bevilja UAV grader är också finslipa drönare byggd av 3D-skrivare . (Se även: skriver ut en pistol samma som att köpa en pistol ?) Parrot AR, alias Altair 8800 , av surr världen kan styras via en fri

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar