måndag 3 oktober 2011

Mango dödar Microsofts alltid-på plats spårning, gör bra på brev till representanthuset

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/03/mango-kills-microsofts-always-on-location-tracking-makes-good/:
Tänk på allt som iPhone spårning ståhej redan i april? Att du gör - du antagligen även ihåg Apples förnekande , den efterföljande senatsförhör , och resten av fiaskot: s dramatiska nedfall . Mitt i den propaganda, Microsoft klev ut erkänna att dess Windows Phone också samlat lokaliseringsuppgifter, men snabbt lovade att knacka bort det efter nästa schemalagda uppdatering. Enligt ChevronWP7 kollaboratör Rafael Rivera, Windows Phone 7,5 cinches det: Mango "inte längre skickar lokaliseringsuppgifter före beviljas tillstånd att göra det." Redmond berättade tidigare amerikanska representanthuset att det bara samlas lokaliseringsuppgifter om en användare uttryckligen tillåts en ansökan om att skicka det tillsammans - ett påstående som Rivera krossat förra veckan, och noterar att helt enkelt starta kameran programmet spelas in och överförs "pin-point exakt positionering information. " The Big M hävdar att de insamlade lokaliseringsuppgifter var anonym, och att det inte borde ha sänts alls om inte användaren tillåtit det. Hursomhelst verkar Microsofts kapitel i den stora platsspårning blunder av 2011 för att vara på ett nära, kvadratur företaget med kongressen, dess utvecklare, och förhoppningsvis sina kunder.

Mango dödar Microsofts alltid-på plats spårning, gör bra på brev till representanthuset ursprungligen visades på Engadget lör, 3 okt 2011 02:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink BGR | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar