måndag 3 oktober 2011

PS3 kommer att stödja 4K stillbilder efter en framtida uppdatering, rörliga bilder förbli utom räckhåll

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/03/ps3-will-support-4k-stills-after-a-future-update-moving-picture/:
När du har rensat $ 25k eller så i din budget att det tar att fastna en av Sonys 4K VPL-VW1000ES nästa problem blir att hitta några 4096x2160 upplösning innehåll för att se på den. Samtidigt visa upp den nya projektor för sin japanska publik på CEATEC idag meddelade Sony PS3 kommer att få en firmware uppdatering kring början av 2012 som gör det möjligt att native utgång 4K stillbilder. Det finns en PlayView "visuell tidningen" redan finns på PlayStation Store i Japan som stöder 4K och 3D, men denna uppdatering kommer att ge super högupplöst visning av din semester bilder, eller andra högupplösta bildfiler du kan fastna, till vardagsrummet . Medan dina vänner kommer säkert att bli imponerad av museet kvalitet konst gala du nu kan vara värd, vi startar timern för 4K videokällor - om vi inte hör något konkret på CES då vi kommer att otroligt besviken.

PS3 kommer att stödja 4K stillbilder efter en framtida uppdatering, rörliga bilder förbli utom räckhåll publicerades ursprungligen på Engadget lör, 3 okt 2011 14:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Sony | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar