måndag 3 oktober 2011

Xbox 360 Fall Dashboard uppdatering video läckor, turer Metro i tystnad

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/03/xbox-360-fall-dashboard-update-video-leaks-tours-metro-in-silen/:


Förra månaden satte vi oss ner hos Microsoft efter en snabb titt på Xbox kommande Dashboard uppdatering - det var elegant, sökbara och extremt kamera blyg. Det ser ut som en snabb resa till Europa ändrat sin melodi, och den något suddiga lite fransk film verkar ha läckt sin väg till YouTube. Denna video visar en instrumentpanel med en smidge mer polska än den demo vi såg i september, och tyst plods om utan så mycket som ett pip eller Bloop. Vår tysta värd kortfattat kikar på Xbox Live Marketplace, nonchalant blickar på Bing söksidan och rullar sakta mak genom den nya Dash mycket Metro meny. Det hela schabraket är en français, naturligtvis, och uppdateringen är kvick röststyrning gimmick är sorgligt frånvarande. Visst, det finns inte mycket djup här, men om du vill ha en glimt av vad som kommer när uppdateringen faller senare i höst, det är definitivt värt en titt.

Xbox 360 Fall Dashboard uppdatering video läckor, turer Metro i tystnad visades ursprungligen på Engadget lör, 3 okt, 2011 02:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink IGN | källa ivazquez71 (YouTube) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar