måndag 3 oktober 2011

PayPal om hinder för Google Wallet: Mass Antagande av NFC är år bort

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/wG2TT49oWTE/:
Google Wallet

Som ni kanske har läst, Google lanserade officiellt sin mobila betalningar plattform Google Wallet nyligen, som tillåter dig att betala för produkter i den verkliga världen genom att knacka på din NFC-kompatibla Android-telefon mot en kompatibel kortläsare. Strax efter första tillkännagivandet av tekniken i maj, gick betalningar jätte PayPal på offensiven, lämna in en stämningsansökan mot Google och två före detta PayPal-chefer som nu är ansvarig för mobila betalningar på Google. Påståenden om "missbruk av affärshemligheter, och" brott mot egendom förvaltas "kastades ut mot dessa individer. Tydligt är det rörigt. Medan rättegången själv talade volymer om PayPal syn på Google Wallet, har eBay-ägda företaget inte riktigt kommenterade Google Wallet under de senaste månaderna. Tills nu.

Vi satte oss ner med PayPal chef för kommunikation, Anuj Nayar, som öppet gav mig företagets åsikter på Google Plånbok och NFC-teknik. Vi vet att eBay och PayPal har en något intressant syn på NFC-teknik. I ett senare resultat ringa , sade eBay koncernchef John skämtsamt köpmän Se NFC "inte för handel." Men PayPal har doppat tårna i NFC poolen med stöd för Android, som Nayar förklarar som "håller ett öga" på tekniken.

Nayar säger att en fördel han ser med PayPal-betalningar plattform vs Google Wallet är att "vi inte ber någon att göra något annorlunda." Han pekar på det faktum att för att använda NFC just nu, skulle många konsumenter måste ändra telefoner till NFC-aktiverade Nexus S. "Det finns helt enkelt inte så många NFC-telefoner där ute och vi ser inte NFC som något som kommer att hända mycket snabbt", förklarar han.

En annan utmaning för antagandet Googles Plånbok plattform och NFC, säger Nayar, försöker få handlarna att ändra sitt beteende. Som min kollega Greg Kumparak skrev i sin recension av Google Wallet, är köpman antas fortfarande begränsad.

Nayar säger att massa antagande av NFC är fortfarande minst tre år kvar men även då kommer tekniken inte ersätta mobila betalningar alla tillsammans. Visst, förklarar han att PayPal är att titta på NFC utrymme noggrant (genom att lansera sina egna integrationer), men känslan är att bolaget inte är tungt att investera i tekniken på grund av vissa av dessa hinder för adoption.

Ett område där PayPal satsar på en omfattande lösning för butikskommunikation merchants att integrera PayPal i kassan upplevelsen. Senare i år kommer PayPal att rulla ut en one-stop shop för handlarna, både online och lokala företag, för att hantera betalningar från kunder. Detaljerna är gles men PayPal säger att nya funktioner kommer att omfatta platsbaserade erbjudanden, betalningar tillgängliga från alla enheter och att erbjuda fler betalningar flexibilitet till kunder efter att de har checkat ut.

Och snart kommer du också kunna använda PayPal i fysisk betalning gateways till butiker samt (där du normalt fylla i kreditkort svepa processen), och kommer att ha möjlighet att få tillgång realtid lagra inventering, får i butik o

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar