måndag 3 oktober 2011

Sony A77 omdömet: En 24,3 megapixel spel-växlare?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/03/sony-a77-reviewed-a-24-3-megapixel-game-changer/:
Det har varit en lång tid kommer, men tålamod har lönat sig med Sonys A77 äntligen få sin första pro översyn. Visst kommer 1400 $ kostnaden för inträde (endast kamerahus) tynga även de mest entusiastiska kameramannen medvetande. Men, vad är några hundra dollar när det kommer till en kamera som Popular Photography säger har "radikalt förändrat världen av digitala systemkameror"? Det verkar bara de rivaliserande Canon 7D har ett ljus till denna blivande kung, besting Sonys senaste när det gäller buller och prestanda vid högre ISO-tal. Men A77 vinner på sin all-around charm, med en 24,3 megapixels Exmor APS-C sensor, ledade LCD-skärm, världens första OLED EVF och imponerande video-skytte kotletter. Video-vis, blir det topp dollar du en high-end prestanda 60fps på 1920 x 1080 med snabb -fasdetekterande autofokus Vi har också sett på sina föregångare, Sony A55 och A33.

Popular Photography inte lägga en enda varning till stor del mycket positiva slutsats; videoentusiaster bör nog hålla tätt för att se vad Canon och Nikon räknare med. Speciellt om du är i besittning av flera linser. Bortsett från detta, vad hindrar er? Gräv i alla praktiska detaljer här nedan och vi hade råd att skära ner på dessa inköp impuls eBay - detta magnesium legerad skönhet kommer säkert att göra en ekonomisk buckla när den landar, om inte en fysisk.

Läs - Popular Photography

Sony A77 omdömet: En 24,3 megapixel spel-växlare ursprungligen visades på Engadget på måndag, 3 oktober, 2011 13:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar