måndag 3 oktober 2011

Zuckerberg: "Jag verkligen använda Facebook hela dagen."

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/S8GOerUpaBE/:
Screen Shot 2011-10-02 at 8.32.33 PM

Awesm utvecklare Jeremia Cohick skrev följande Facebook-status tidigare idag, postulera att Facebook VD Mark Zuckerberg är för upptagen mygel att faktiskt använda Facebook, "På samma återförsäljarna sätt drog inte använda produkten de säljer, tvivlar jag Zuckerberg är på Facebook hela dagen. Visionärer gör tomgång inte online. "

Tja, är bevis i puddingen som de säger, från hur det ser ut, Zuckerberg omedelbart besvarat Cohick status uppdatering, "Nej, jag verkligen använda Facebook hela dagen."

Perfekt.

Hittills 1732 personer har tyckt Zuckerberg svar har 243 gillade Cohick ursprungliga kommentera och 32 personer har delat utbyte mest för att den humaniserar Zuck, komma med honom ner till vår nivå. Jag menar, om han var trolling Facebook nog att se att slumpmässiga personens kommentar i första hand då han förmodligen inte tillbringar mycket tid på tjänsten.

I min ödmjuka erfarenhet, spenderar Internet visionärer enorma mängder tid på nätet, eftersom att ha en djup och kontinuerligt uppdatera förståelse för hur människor kommunicerar och interagerar här gnistor den visionära processen. Dessutom är det knarklangaren sak mestadels en urban myt ändå.

Via: Sanningsenlig Tech


Företag: Facebook
Hemsida: facebook.com
Startdatum: januari 2, 2004
Finansiering: $ 2.34B

Facebook är världens största sociala nätverk med över 500 miljoner användare. Facebook grundades av Mark Zuckerberg i februari 2004, ursprungligen som ett exklusivt nätverk för Harvard studenter. Det var en stor hit: i 2 veckor, började hälften av skolorna i Boston området kräver en Facebook-nätverk. Zuckerberg rekryteras omgående hans vänner Dustin Moskowitz och Chris Hughes för att bygga Facebook och inom fyra månader, tillade facebook 30 fler College Network

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar