måndag 3 oktober 2011

Verizon stämmer att stoppa FCC: s nätneutralitet regler

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/e0QAJh3BUHI/verizon-sues-to-halt-fccs-net-neutrality-rules.ars:

På fredag ​​eftermiddag lämnade Verizon dess förväntade utmaning till FCC: s regler nätneutralitet, stämma i federal domstol att stoppa dem. Verizon hävdar att byrån inte har behörighet att utfärda regler som påverkar Internet.

"Verizon helhjärtat stöder ett öppet Internet", säger Verizon Senior Vice President Michael Glover i ett uttalande. "Vi är djupt oroade av FCC påstående av bred myndigheten införa potentiellt svepande och onödiga regler för bredbandsnät och tjänster och på Internet sig själv. Vi tror att detta påstående av auktoritet är oförenligt med stadgan och kommer att skapa osäkerhet för kommunikationsindustrin, innovatörer, investerare och konsumenter. "

Verizons stämningsansökan hävdar de regler, som till stor del undantagna trådlösa nätverk, är "godtycklig" och "nyckfull"-samma avgifter som nyligen väckts av nätneutralitet anhängare hävdar att FCC felaktigt låta trådlösa industrin undan.

Advokat Helge Walker är att övervaka Verizons utmaning, hon tidigare representerade Comcast vid samma domstol och hävdade att FCC inte hade rätt att polisen Comcasts P2P strypning . Hon vann det fallet genom att göra många av samma argument Verizon ser ut att använda.

Stämningen mot reglerna är Verizons tvåa i de senaste månaderna, dess första kastades ut eftersom reglerna hade ännu inte officiellt utfärdat.

Läs kommentarer till detta inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar