måndag 10 oktober 2011

Microsoft förbereder enligt uppgift Silverlight-liknande app framework före Xbox Live uppdatering

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/10/microsoft-reportedly-preparing-silverlight-like-app-framework-ah/:
Tidigare denna månad Microsoft tillkännagav ett nytt skiffer på Xbox Live partnerskap med Verizon, Comcast och en mängd andra innehållsleverantörer. Nu har företaget avslöjat nya detaljer om koden på vilka dessa nya program kommer att köras. Källor nära den situationen berätta GigaOM att den nya framework, med kodnamnet "Lakeview," kommer att baseras på Silverlight, men kommer också att medföra några nya funktioner från Xbox Kinect, inklusive röstigenkänning och gest-baserade kontroller. Mer spännande, kanske, är insider hävdar att Microsofts nya innehåll partner strömma video med hjälp av Apples HTTP Livestreaming, snarare än Redmond är Smooth Streaming . GigaOM s källor fortsatte med att säga att Microsoft har infört stora förändringar till plattformen under de senaste veckorna , i hopp om att ha det klart för tredjepartsutvecklare när Xbox Live Update rullar ut. Talesmän för Xbox och Silverlight sa att de har "ingenting att säga" om den nya framework, men GigaOM rapporterar att Redmond siktar på att släppa uppdateringen på Black Friday.

Microsoft förbereder enligt uppgift Silverlight-liknande app framework före Xbox Live uppdatering ursprungligen visades på Engadget på måndag, oktober 10, 2011 06:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Techmeme | källa GigaOM | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar