måndag 10 oktober 2011

T-Mobile lanserar Galaxy tab 10,1 och språngbräda, kombinerar 4G prata med HSPA + promenad

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/10/t-mobile-unveils-galaxy-tab-10-1-and-springboard-combines-4g-ta/:
Visst, rykten och scuttlebutt är clued i att T-Mobile kan få se ett par av skiffer landar någon gång i år, men vi älskar oss lite bekräftelse. Den magenta nätverk just meddelat att T-Mobile SpringBoard med Google och Samsung Galaxy tab 10,1 är primade att lansera bara snart nog för dig att skjuta några HSPA + semester heja på dina släktingars överdimensionerade strumpor. En språngbräda påminner mycket om den MediaPad utklädd vi förväntade oss, fylld med en 1,2 GHz dual-core processor, 5 megapixel bakåtvända 720p kamera och en SD-kortplats för upp till 32 GB utbyggbart minne - för att inte nämna en 7 - tums kapacitiv pekskärm och en 1,3 megapixel kamera förskott. Den Galaxy tab 10,1 är samma Samsung skiffer vi redan känner och älskar, men klädd i T-Mobiles inte-riktigt-4G HSPA + stil. Faktum är att båda tablets sporten HSPA + kompatibilitet och kör Android 3.2. Det finns inga officiella ord på pris ännu (även om det MediaPad ryktades att sväva på ca $ 200 på kontrakt), men pressmeddelandet lovar dessa plattor kommer att släppa någon gång före semesterperioden. Åh, att pr? Bara trycka på "läs mer" nedan.

Fortsätt läsa T-Mobile lanserar Galaxy tab 10,1 och språngbräda, kombinerar 4G prata med HSPA + promenad

T-Mobile lanserar Galaxy tab 10,1 och språngbräda, kombinerar 4G prata med HSPA + gå ursprungligen visades på Engadget på måndag, oktober 10, 2011 02:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar