måndag 10 oktober 2011

Sony PS3 trådlöst stereoheadset recension

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/10/sony-ps3-wireless-stereo-headset-review/:
Åh hej, Sony, vad trevligt av dig till festen! Konsolen Gaming Headset parti, det är (nej, Bluetooth öronsnäcka räknas inte). Drygt ett år sedan hade företaget vi längtar efter en PS3-orienterad headsetet efter att släppa lös sin duon Ultimate vapen huvudbonader för PC-spelare. Sedan i maj, lyste en strimma av hopp på oss när dess PS3 trådlöst stereoheadset tillkännagavs för DualShock-svingande spelare - och pris på en blygsam $ 100.

Det är ingen tvekan om att detta villkor har varit hissad med en mättnad av plånbok-frestande val (vi tittar på dig MadCatz , Turtle Beach och Astro ), men Sony: s officiella kit har några tricks upp sina ärmar för en eventuell hemkörning. Trots moniker, det kan virtuella 7,1 surroundljud och visar på skärmen statusrapporter enbart när den används med en PS3. Vi spenderade ett par Fragging-timmar över PSN för att höra hur bra vi kunde pin-point våra fiender med ljud att hålla döda streck komma. Du får reda på svaret genom att klicka att "läs mer" länken nedan.

Fortsätt läsa Sony PS3 trådlöst recension stereoheadset

Sony PS3 trådlöst stereoheadset recension publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 10 oktober 2011 14:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar