måndag 10 oktober 2011

Shocker! Microsoft att ta fram dual-core, LTE Windows-telefoner, andra moderna saker

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/10/shocker-microsoft-to-produce-dual-core-lte-windows-phones-oth/:
Detta bara i: Microsoft är redo att ta steget in i mobilen modernitet ... i sin egen takt. Under en intervju med Alla D, Windows Phone VD Andy Lees avslöjat några detaljer om Redmond framtida skörd av mobiltelefoner, som tydligen kommer att omfatta både LTE kapacitet och dual-core processorer. Exec bekräftade att LTE-enheter är verkligen på gång, men avböjde att ange om de skulle nå marknaden i år eller nästa. Det visade sig, vill Microsoft att vänta tills nuvarande LTE-nät bevisa kan stödja mer energieffektiva smartphones. "De första LTE-telefoner var stora och stora [användare] på batteriet," Lees sagt. "Jag tror att det är möjligt att göra det på ett sätt som är långt mer effektiv, och det är vad vi kommer att göra."

Lees var lika ogenomskinlig om Microsofts planer på att införliva dual-core processorer i sin mobil lineupen, sa bara att de är på väg. Enligt honom kan dock även single-core Windows-telefoner hävda sig mot de dual-core-tävling: "De är alla samma kärna, men jag misstänker att de kommer att vara snabbare i bruk än någon dual-core-telefon som du sätter mot den, och det är poängen. " Lees fortsatte med att vaxa panglossiska om Microsofts strategi och hävdade att avsaknaden av LTE och dual-core processorer inte nödvändigtvis innebär att hans företag är efter sin tid. "Jag tror att vad vår strategi är att lägga saker på plats som tillåter oss att hoppa, och jag tycker det är hur vi har gått från värre [sic] webbläsare så att den bästa webbläsaren", förklarade han, "och jag tror att samma stämmer med hårdvara. " Kolla in hela intervjun själv, vid källan länken nedan.

Shocker! Microsoft att ta fram dual-core, LTE Windows-telefoner, andra moderna saker publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, okt 10, 2011 13:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET | källa Alla D | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar