måndag 10 oktober 2011

Storbritannien 4G-nät auktion försenad spektrum utförsäljningen flyttats fram till slutet av 2012

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/10/uk-4g-network-auction-delayed-spectrum-sell-off-pushed-back-to/:

Den svindlande värld av 4G hastigheter förblir en avlägsen möjlighet för britter, med telekom-regulatorn Ofcom att besluta att skjuta upp auktionen för nästa generation av mobila spektrum. Det var ute efter att sälja två potenta band av trådlöst nätverk vid slutet av detta år, men de planerna har lagts på is av några juridiska trängdes och skrivbord-smällar från brittiska flygbolag, med den brittiska motsvarigheten till FCC säger att det fått flera "betydande och starkt argumenterade svar." Utförsäljningen fördröjning kanske inte påverka något lanseringsdatum för 4G (redan testat på landsbygden i delar av Storbritannien), som band på spel fortfarande inte kommer att finnas tillgänglig fram till 2013. Men så småningom allt detta till-turer fram och tillbaka-ning kommer att testa även britterna "stoiska tålamod.

Storbritannien 4G-nät auktion försenad spektrum utförsäljningen flyttats fram till slutet av 2012 publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, okt 10, 2011 14:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink BBC | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar