onsdag 24 november 2010

Anti Sleep Pilot lovar att hålla förare alert, varna dem när man ska dra över

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/24/anti-sleep-pilot-promises-to-keep-drivers-alert-warn-them-when/:
Letar du efter ett alternativ till att extra stor kopp kaffe eller energi dryck för att hålla dig vaken på långa drivar? Då kommer du snart att ha ett annat alternativ i form av Anti Sleep Pilot, som lovar att hålla dig från nickade bort genom den magiska tekniken. Redan på försäljning i Danmark, är enheten kan automatiskt slå på och stängs av genom att övervaka förflyttning av ditt fordon, och den försöker att hålla dig alert genom att regelbundet utföra olika tester som du kan svara på bara genom att trycka på enheten. Som lovar att inte bara förhindra trötthet i första hand genom att hålla ditt sinne aktiv, men också varna dig när det är verkligen dags att ta en paus genom att övervaka din reaktion gånger till varje prov. Fortfarande inga ord om en officiell pris hit ännu, men vi antar att det kommer att kosta någonstans i närheten av 1.499 kr (eller $ 270) enheten driver idag i Danmark.

Anti Sleep Pilot lovar att hålla förare alert, varna dem när man ska dra över ursprungligen visades på Engadget på Wed, 24 Nov 2010 09:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Chip Chick | källa Anti Sleep Pilot | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar