onsdag 24 november 2010

Sony Ericsson fel "särskilt rigorös" firmware tester i USA för X10's Eclair uppdatera försening på AT & T

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/24/sony-ericsson-faults-especially-rigorous-firmware-testing-in-u/:
Vi tror att detta är ett förtäckt sätt att vältra över ansvaret för AT & T - men vad det nu är, Ericsson USA har Sony förlängas en gammal, crusty, Timescape-aktiverade olivkvist till Xperia X10 ägare i de stater genom att försöka förklara vad som händer med the Eclair uppdatera "runt dessa delar. I grund och botten, säger företaget att få en uppdatering i USA är så svårare än det är på andra håll på grund av "de tekniska krav som ska uppfyllas" över vilka Sony Ericsson har "någon kontroll." Skulden läggs på ett "särskilt rigorös" testning cykel som kan (och förmodligen inte ofta) ta flera månader, vilket är därför de har hittills vägrat att ge vägledning om när uppdateringen kommer att släppas. Ärligt talat, finns det något sätt vi kan handla i vår garanti kortet för att få på den snabba banan med det här? Och ännu viktigare, skulle vi blödning kant typer vara villig att ta den risken i stor skala?

Sony Ericsson fel "särskilt rigorös" firmware tester i USA för X10's Eclair uppdatera försening på AT & T publicerades ursprungligen på Engadget på Wed, 24 Nov 2010 14:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Sony Ericsson USA (Facebook) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar