onsdag 24 november 2010

Sonys Qriocity video-on-demand-tjänster går live i Europa

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/24/sonys-qriocity-video-on-demand-services-goes-live-in-the-uk/:
Sony sa att det skulle komma , och kom den har. Precis i tid för bosatta utomlands amerikaner sola sig i glansen av betalas i pounds att njuta över "Thanksgiving", Sony har vänt strömbrytaren på dess Qriocity on demand filmtjänst. Den brittiska lanseringen markerar europeiska debut på tjänsten (vi också höra att det är som "hela Europa"), som erbjuder "hundratals" pay-per-view streaming flicks till dem med ett nätverk-aktiverade BRAVIA-tv, Blu-ray spelare eller Blu-ray hemmabiosystem. Vi berättade att biblioteket består av material från Fox Home Entertainment, Lionsgate, MGM, Paramount Pictures, Sony Pictures Home Entertainment, Starz Digital Media, The Walt Disney Company, NBC Universal och Warner Bros, med både nya releaser och utlovade klassiker att slåss om. Rental priser för SD innehåll startar från £ 2,49 för bibliotekets innehåll och £ 3,49 för nya utgåvor, medan HD-innehåll starta respektive från £ 3,49 och 4,49 £. Inte precis gratis, men det är ett litet pris att betala för att hålla denna keister planterade om Turkiet Day.

Fortsätt läsa Sonys Qriocity video-on-demand-tjänster går live i Europa

Sonys Qriocity video-on-demand-tjänster går live i Europa ursprungligen visades på Engadget på Wed, 24 Nov 2010 11:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Engadget spanska | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar