onsdag 24 november 2010

Smartfish Whirl Mini Notebook Laser Mouse översyn, nu till försäljning för $ 50

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/24/smartfish-whirl-mini-notebook-laser-mouse-review-now-on-sale-fo/:
Tillbaka när vi först låst ögon med Smartfish ErgoMotion Mouse på CES vi visste att det var något helt unikt om det. Nej, det gjorde det inte ha en touch remsa eller 18 knappar , men tack vare sin "pivot-systemet," det gjorde lutning på alla som-sätt. Skapad av en tidigare kiropraktor, lutar Laser Mouse i alla riktningar, men inte med målet att flytta markören eller kontrollerande något på skärmen som man tror. Den vickar för en anledning och en enda anledning: för att lindra arm spänningar och minska risken för repetitiva belastningsskador (RSI). Idag bolagets släppa en mindre, mer mobila versionen av ErgoMotion, som nu kallas Whirl Mini, för $ 49.95. Så det är vad doktorn beställde? Eller är det bara ännu en konstig perifert för att lägga till samlingen? Vi har använt det som vår primära mus för den sista veckan, så du vill trycka på paus för att ta reda på.

Fortsätt läsa Smartfish Whirl Mini Notebook Laser Mouse översyn, nu till försäljning för $ 50

Smartfish Whirl Mini Notebook Laser Mouse översyn, nu till försäljning för $ 50 publicerades ursprungligen på Engadget på Wed, 24 Nov 2010 13:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar