onsdag 24 november 2010

Pocketbok spill den transflektiv färgade bönor, meddelar Mirasol läsplatta för CES i år

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/24/pocketbook-spills-the-transflective-colored-beans-announces-mir/:
Detaljerna är ungefär lika knapphändiga som kan vara, och den digitala Reader påståenden hela meddelandet var ett misstag, men PocketBook USA bara avslöjad vad som kan vara den allra första Mirasol e-reader i en CES 2011 pressmeddelande. Utöver de GANSKA NY PocketBook Pro e-läsare fläckig på IFA 2010 , kommer bolaget att tydligen visa upp en helt ny modell med en av Qualcomms transflektiv färgskärmar, och för att fira efterlängtade tillfället att det är preliminärt dop läsaren "Mirasol", också. Tidiga viskar föreslår enheten kostar ett paket och kommer inte ha en tillräckligt snabb uppdateringsfrekvens (12fps) för video hastigheter, men vi ta reda på sanningen kommer första veckan i januari. PR efter rasten.

Fortsätt läsa pocketutgåva spill den transflektiv färgade bönor, meddelar Mirasol läsplatta för CES i år

Pocketbok spill den transflektiv färgade bönor, meddelar Mirasol läsplatta för CES i år ursprungligen dök upp på Engadget på Wed, 24 Nov 2010 01:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Den digitala Reader | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar