onsdag 24 november 2010

LG BD690 är den första Blu-ray-spelare certifierad för Wi-Fi direkt, håller Bluetooth paranoid

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/24/lg-bd690-is-the-first-blu-ray-player-certified-for-wi-fi-direct/:
Möjligheterna retad under 2009 med Wi-Fi Direct har nog hållit Bluetooth upp på natten, och vi är säkra på inledningen av enhetens certifiering senaste månaden har inte hjälpt heller. Nu LG BD960 har blivit den första Blu-ray-spelare på Wi-Fi Direct certifiering lista, antyda direkt P2P kommunikation i vår hemmabio bland WiFi-enheter (utan att det behövs en mellanhand routing) kan snart gå från skönlitteratur till fakta. Tyvärr är mamma fortfarande ordet om sjöfart och prissättning. Enbart chans dock att spelaren kan strömma innehåll till någon annan WiFi-utrustade enheter - Direkt certifierad eller inte - är en tillräckligt stor del för att ge våra dedikerade media streamers Defarge-liknande blickar redan. Särskilt om BD960 har massor av funktioner som liknar dess misstänkta föregångaren LG-BD390 , som kan strömma både Netflix, Vudu och DLNA-nätverk innehåll, samt spela DivX HD 1080p innehåll. Tills mer information yta men får vi helt enkelt fortsätta att påminna våra stackars Galaxy S att den inte är avsedd att vara ensam i denna kalla, grymma världen för alltid.

LG BD690 är den första Blu-ray-spelare certifierad för Wi-Fi direkt, håller Bluetooth paranoid ursprungligen visades på Engadget på Wed, 24 Nov 2010 02:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Zatz inte roligt | källa Wi-Fi Alliance | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar