onsdag 24 november 2010

Sony arbetar på samma skärm 3D multiplayer, holographics för PS3?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/24/sony-working-on-same-screen-3d-multiplayer-holographics-for-ps3/:
Gå inte Knockin 'Sony för att vila på sina lagrar. Företaget som har gått i spetsen för 3D -spel push ( NVIDIA trots ) är tydligen inte ens i närheten av klar med SCEE studio regissören Mick Hocking att ta tid att få våra safter flödar i en intervju med Develop. Den fullständiga spill är ganska lång, och definitivt en solid läsa för dem som är intresserade, men ett fåtal viktiga nuggets hoppade ut på oss. Till att börja med erkände Mike att Sony har "metoder såsom holographics för PS3 att [han tror] kommer att vara mycket intressant för framtiden 3D-spel," och fortsatte med detta: "I det gäller att vi har någon ny teknik som vi har visas för utvecklare som använder 3D-teknik, gör det två spelare att spela i helskärm multi-player spel utan båda har möjlighet att se de andra ser, och de har varit massivt sugen på dem. " Naturligtvis, en teknik är sådan inte precis nytt - vi såg prototyper av det slag som används tillbaka på GDC - men att få dem till en marknad lika stort som PS3 ägare poolen skulle definitivt vara en monumental steg. Nu, om ni ursäktar oss, vi har ett Gran Turismo 5 skiva om här som behöver vår odelade uppmärksamhet för tillfället .. .

Sony arbetar på samma skärm 3D multiplayer, holographics för PS3? ursprungligen visades på Engadget på Wed, 24 Nov 2010 13:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Kotaku | källa Utveckla | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar