onsdag 24 november 2010

Chrome OS lanseringen skjuts till 2011, Google-märkta Chromebook fortfarande kunde komma i år

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/24/chrome-os-consumer-launch-pushed-to-2011-google-branded-chromeb/:
Det är nästan dags att äta kalkon och sedan skjuts ut till Best Buy att trampas av galna shoppare. Oh ja, det semesterperioden är bara om här, som enligt en del inlägg vi har skrivit under det senaste året innebär att Chrome OS netbooks ska vara så bra. Jo, visar det sig att Google OS-drivna bärbara datorer inte kommer att anlända i år, eller åtminstone inte på det sätt vi trodde de skulle. Det betyder inte att Chrome OS inte kommer att se lite av en avtäcka i år, men stora tillverkare, inklusive Acer och HP kommer inte ha en egen Chromebooks klar före 2011. Hur vet vi? Acers Jim Wong berättade under företagets globala presskonferens att Acer kommer att lansera sin netbook baserad på webbläsaren operativsystemet under "lanseringen" av OS nästa år, medan Google har sin egen agenda och kommer att göra något "i december . " Vi kom inte för att fråga om att Acer netbook är faktiskt "ZGA" netbook vi sett poppar upp i felrapporter, men vår gissning är att det kommer att bli något ganska lika.

Så, vad Google har bryggning? Du minns Google-märkta Chrome OS netbook som vi hört talas om? Tja, enligt några av våra alldeles egna källor, det är precis vad som kommer att hända. Vi har inte exakta tidpunkten detaljer, men vi har fått veta av några att Google kommer att lansera sin egen Chrome-bok a la den Nexus One för "vänner och familj." Eftersom operativsystemet är fortfarande i ett beta eller förhandsvisning form skulle netbook syfta till att utveckla / tidigt inför samhället. Info-vis vet vi inte så mycket, men vi har hört att det kommer att drivas av en Intel Atom Pine Trail-processor och precis som Digitimes rapporterade att 75.000 enheter håller på att tillverkas av Taiwan ODM Inventec. Vi bör nämna att ovannämnda Acer "ZGA" sades att användas internt som en "hundmat enhet" på Google, men vi anser att detta Google-märkta produkten skall kunna helt annorlunda. Inventec, Intel och Google vill inte kommentera på hårdvaran ryktet, men Google har tala om för oss att det skulle "få mer information att dela med senare i år." Genom vår räkna, det lämnar dem med bara cirka 37 dagar att spilla bönorna!

Obs: Bilden ovan är bara vår kreativa tolkning av vad en Chromebook kan se ut - kom inte ropa till oss när själva enheten ser mycket snyggare.

Chrome OS lanseringen skjuts till 2011, Google-märkta Chromebook fortfarande kunde komma i år ursprungligen dök upp på Engadget på Wed, 24 Nov 2010 12:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar