onsdag 24 november 2010

Squirt vatten pistol robot pesters tvättbjörnar, tar upp beställningar från Android (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/24/squirt-water-gun-robot-pesters-raccoons-takes-orders-from-andro/:
Det är inte ovanligt att se Mr Android och Sir Arduino laget upp i en värld av egenutvecklade robotteknik, men Squirt har lyckats hoppa ut ur me-too mängden med en regelrätt charmig kontroll system (och ännu mer charmiga utseende). Enkelt uttryckt var detta vatten pistol robot för att "vattenväxter och jaga bort tvättbjörnar," men ur ett bredare perspektiv, var skaparen vill visa hur robotteknik kan användas i små bevattning och bra system. Ännu bättre, är detta långt mer än bara en robot som är fjärrstyras via smartphone, om du ändrar det till "skydd läge," det kommer Search and Destroy - kasta allt "som rör sig" med en rejäl dos vatten. Och ja, det kan även styras via SMS, så även katterna inte kan fira alltför snabbt när ägaren huvuden ut för arbete. Hit källan länken för att läsa mer om hur detta mästerverk byggdes, eller bege dig utanför paus för en snabb demo vid.

Fortsätt läsa Squirt vatten pistol robot pesters tvättbjörnar, tar upp beställningar från Android (video)

Squirt vatten pistol robot pesters tvättbjörnar, tar upp beställningar från Android (video) som ursprungligen visades på Engadget på Wed, 24 Nov 2010 05:57:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Cell Bots | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar