onsdag 24 november 2010

Windows Home Server "Vail" droppar kör extender stöd, föreslår MS du köpa större HDD

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/24/windows-home-server-vail-drops-drive-extender-support-ms-sugg/:
Windows Home Server "Vail" droppar kör extender stöd, föreslår MS du bara köpa större HDD
Om du är en nuvarande Windows Home Server -användare finns det en mycket god chans du har dragit fördel av enheten samla funktionerna i OS. Behöver du mer lagringsutrymme? Pop i en ny hårddisk, titta på några lampor blinkar för lite, och sedan är du redo att komma tillbaka till nedladdning ... vad det nu är du laddar ner. Beviljade saker inte alltid fungerar perfekt , men denna teknologi, formellt kallad Drive Extender gör att lägga lagring enkelt, gör det möjligt att replikera endast de data som behöver det, och är helt oberoende hårdvara. Och nu är det på väg bort. Microsoft har bekräftat att nästa version av Windows Home Server, Vail (beror i första halvan av 2011), inte kommer att innehålla Drive Extender, visar du måste helt enkelt köpa större enheter och manuellt hantera datareplikering eller förlita sig på RAID att göra detta, lösningar som avgjort mindre intuitivt för icke-techie användare. Reaktionen bland WHS fans har varit överväldigande negativa, med 148 kommentarer (och räkna) på tillkännagivandet post och de flesta säger MS där det kan knuffa sin RAID-kontroller. Känn dig fri att hålla på luftning här om du vill.

Windows Home Server "Vail" droppar kör extender stöd, föreslår MS du köper större hårddiskar som ursprungligen visades på Engadget på Wed, 24 Nov 2010 10:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Windows Home Server Blogg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar