onsdag 24 november 2010

Mercedes-Benz vätedrivna B-klass F-cell får pris på $ 849 per månad

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/24/mercedes-benzs-hydrogen-fueled-b-class-f-cell-gets-priced-at-8/:
Det är tyvärr inte den F800 Style "forskning fordon" företaget arbetar på, men de som vill undvika en hybrid eller helt eldriven bil till förmån för bränslecellsteknik kan nu beställa Mercedes-Benz nya B-Klass F-Cell fordonet. Dessa order faktiskt först öppnade upp i oktober, men biltillverkaren har just nyligen avslöjat att det faktiska kostnad för kunderna. Det kommer att vara $ 849 i månaden på ett leasingavtal enda grunden, vilket kan tyckas en smula högt, men omfattar både bränsle och försäkring (okej, så det är fortfarande hög). Som du kanske tror, kommer dock bilen inte precis vara allmänt tillgängliga - Mercedes-Benz säger de första kommer att nå "utvalda" kunder i slutet av detta år, med "minst 70 mer" att bli tillgängliga i Los Angeles och San Francisco 2012. Full pressmeddelande efter rasten.

Fortsätt läsa Mercedes-Benz vätedrivna B-klass F-cell får pris på $ 849 per månad

Mercedes-Benz vätedrivna B-klass F-cell får pris på $ 849 per månad som ursprungligen dök upp på Engadget på Wed, 24 Nov 2010 08:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Autoblog Green | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar