onsdag 24 november 2010

Kinesisk man spelar MMO på titanic skärmen talar för högre upplösningen (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/24/chinese-man-plays-mmo-on-titanic-screen-pleads-for-higher-pixel/:
Strunt din 103-tums plasma eller Guinness Word rekord-anläggning visar stadion, riktiga spelare göra sin grej på LCD-skärmar som spänner en cool sju tusen fem hundra kvadratmeter (översatt till brittiska måttenheter, det är ... mycket!). Vad du ser ovan är en liten glimt av ett MMO entusiast med en stor passion och inte mindre betydande plånbok. I Gent i fråga var missnöjda med det faktum en konkurrerande guildmaster i den kinesiska MMO Magic World Online 2 fick spela i en IMAX teater, och därför beslutat att en upp honom på det enda möjliga sättet: genom att anställa Pekings galet överdimensionerad display (med titeln "Alla Peking, slå upp!") för en liten session superstora spel. Hoppa förbi paus för att se den på video.

Fortsätt läsa kinesisk man spelar MMO på titanic skärmen talar för högre upplösningen (video)

Kinesisk man spelar MMO på titanic skärmen talar för högre upplösningen (video) som ursprungligen visades på Engadget på Wed, 24 Nov 2010 04:55:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Kotaku | källa MMOSite | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar