onsdag 22 december 2010

AirFlick möjliggör streaming av godtyckliga media, DVD, även screencasting till Apple TV (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/22/airflick-allows-streaming-of-arbitrary-media-dvds-even-screenc/:
AirFlick möjliggör streaming av godtyckliga media, DVD och även screencasting till Apple TV (video) Om du har slut på saker att göra med din Apple TV och har använt det som en hockeypuck nu när sjöarna blir fast, skulle du gå bättre gräva ut den ur snowbank. Uppföljning på hennes IOS airplay hackar , Erica Sadun har släppt en alfaversion av ett verktyg som heter AirFlick som möjliggör uppspelning av alla "ol mediefiler på en Apple TV. Det är visat i en video nedan. Saker och ting är perfekt ännu men redan andra har ett fält dag med verktyget, människorna på TUAW räkna ut hur man inte bara streama hela DVD-skivor till en Apple TV, men hela deras skrivbordsbild också genom att helt enkelt ge en VLC skärm: / / URL i spelaren. Kvaliteten ser lite diffust, och som ni kan se i videon nedan, det är inte helt felfria. Men, om du har den minsta lite tålamod, det är säkert värt ett skott, va?

Fortsätt läsa AirFlick möjliggör streaming av godtyckliga media, DVD, även screencasting till Apple TV (video)

AirFlick möjliggör streaming av godtyckliga media, DVD, även screencasting till Apple TV (video) som ursprungligen visades på Engadget på Wed, 22 Dec 2010 07:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink MacRumors | källa TUAW (Airflick) , (DVD-uppspelning) , (Screencasting) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar