onsdag 22 december 2010

Nya HTC Enheten börjar läcker bit för bit - är det Mecha / Incredible HD?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/21/new-htc-device-starts-leaking-piecemeal-is-it-the-mecha-inc/:
Så vi har en galen teori här: SlashGear precis fått en närbild skott par några förut okända HTC . Så gjorde vi - ett gemensamt med SlashGear, en annorlunda. Kan det vara så att Taiwan finaste är "läcker" oss dessa bilder i ett försök att trumma upp intresset att gå in på CES i ett par veckor? Vi skulle inte tvivla på det i minst - med LG B , Optimus 2X , och Samsung Nexus S alla utkommit pressar, HTC förmodligen inte skulle ha något emot att få en liten boost i Mindshare just nu, och det finns inget bättre sätt att göra det än genom reta en telefon som ser väldigt mycket som det tidigare läckt ut Mecha . Som en repetitionskurs, Mecha är vilddjuret som kan hamna på Verizon som Incredible HD, erbjuder LTE kompatibilitet för transportören nya 4G-nät - och vi vet att Verizon planer på att visa en hel drös med LTE-enheter på CES , så detta är alla i kö ganska fint. Följ paus för de andra sköt vi fick tillsammans med SlashGear 's.

Fortsätt läsa nya HTC-enhet börjar läcker bit för bit - är det Mecha / Incredible HD?

Nya HTC Enheten börjar läcker bit för bit - är det Mecha / Incredible HD? ursprungligen visades på Engadget on Tue, 21 Dec 2010 18:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar