onsdag 22 december 2010

Kinect ihopkopplade med Vuzix VR920 nyanser, skapar tokiga virtuellt spel verklighet video

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/21/kinect-paired-with-vuzix-vr920-shades-creates-zany-virtual-real/:
Det var bara en tidsfråga innan Microsofts ständigt-hackat Kinect blev indragen i en VR simulering av något slag, och även om vi inte rider lätt cykler riktigt än, utvecklare Nao_u har företagsamma lyckats sätta sig själv i skorna (och kort kjol ) av en japansk virtuell pop-ikonen. Kartläggning varje hans rörelse på den virtuella skelett Vocaloid s Miku Hatsune förmodligen inte kommer att imponera på dig mycket i detta skede av spelet , men det är den lilla fråga om vad Nao_u gjorde nästa: hookade han upp ett par Vuzix VR920 LCD glasögon för att se igenom den digitala diva ögon också. Hitta fruktansvärt cutesy videon efter pausen, och snabbspola till 4:30 för att titta Nao försöka gå en smal stråle som ovanpå en virtuell skyskrapa.

Kinect ihopkopplade med Vuzix VR920 nyanser, skapar tokiga virtual reality spel som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 21 Dec 2010 21:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Adafruit | källa Nao_u Dagbok | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar