onsdag 22 december 2010

Ford SYNC AppLink redo att ladda ner för 2011 Ford Fiesta, iPhone stöd kommande början av nästa år

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/22/ford-sync-applink-ready-to-download-for-2011-ford-fiesta-iphone/:
Skulle det inte vara trevligt att ansluta telefonen till din bil och kontrollera Pandora med din röst ? Om du kör en 2011 Ford Fiesta, kan du göra det just nu, genom att ladda ner Ford SYNC AppLink plattform att äntligen redo för användning ännu. Hittills Pandoras ett av endast två apps som har stöd röstkommandon (den andra är OpenBeak) och det bara fungerar på BlackBerry och Android, men Ford säger att Apples iPhone kommer att spela fint med AppLink någon gång i "början av 2011." Du hittar en grundlig pressmeddelande trumpetande nyheterna efter pausen, och nedladdningen är tillgängliga på vår källa länk vilken minut som helst nu. Då får du överföra det till ett USB-minne, och anslut den till din bil. Tänk bara säga att till någon femtio år sedan.

Fortsätt läsa Ford SYNC AppLink redo att ladda ner för 2011 Ford Fiesta, iPhone stöd kommande början av nästa år

Ford SYNC AppLink redo att ladda ner för 2011 Ford Fiesta, iPhone stöd kommande början av nästa år publicerades ursprungligen på Engadget på Wed, 22 Dec 2010 00:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Sync My Ride | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar