onsdag 22 december 2010

Engadget's Holiday Anti-Gift Guide: Saker du inte vill

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/22/engadgets-holiday-anti-gift-guide-stuff-you-dont-want/:
Välkommen till Engadget Holiday Gift Guide ! Laget är här väl medveten om hjärtskärande svårigheter av säsongsmässiga shoppingupplevelse, vilket är varför vi har förberett en hel Gift Guide nav av produkt guider för den här julen. Men i dag, vi hänge sig åt en undersökning av gadget världens värsta brottslingar av året.
Vi är bara ett par dagar borta från jul, har du tagit hand om alla dina nära och kära "gadget behov med militär precision, och nu kan du med rätta lägga upp fötterna och slappna av. Men när du varva ner, varför inte ägna en tanke åt dem som du håller ännu närmare än dina vänner: dina fiender? Tänk om de behöver lite sista minuten råd om utrustningsarbetet deras tech boudoir? Du vill vara beredd med årets sämsta möjliga prylar , så att orsaka maximal skada med ditt "vänliga" tips. Följ paus för att bli upplyst, du machiavellisk intrigmakare, du.

Fortsätt läsa Engadget's Holiday Anti-Gift Guide: Saker du inte vill

Engadget's Holiday Anti-Gift Guide: Saker du inte vill ursprungligen dök upp på Engadget på Wed, 22 Dec 2010 15:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar