onsdag 22 december 2010

Bang & Olufsen lägger WiFi för att Beo6 fjärrkontroll, inte tycker att nämna det

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/22/bang-and-olufsen-adds-wifi-to-beo6-remote-control-doesnt-think-t/:
Det var inte lätt, men vi äntligen lyckats se ett par skillnader mellan den gamla Beo5 fjärrkontrollen och Bang & Olufsens nya Beo6 som bara dök upp på B & O: s sidor. Till att börja med är den hyperboliska produktsidan för den registeransvarige ett ord för ord kopia av den gamla, bara med varje förekomst av en "5" ersättas med "6." Instruktionsboken ger inte mycket stöd antingen anger att de "Beo6 är fullt förenligt med Beo5" ända ner till att använda exakt samma menyer och kontroller. Så vad är nytt? Tja, det verkar den nya "Trådlös installation" kapitel till en ledtråd visar att Beo6 kan ansluta till WiFi-nätverket så att 2-vägs kontroll av andra Bang & Olufsen produkter som stöder 2-vägs kommunikation - naturligtvis, är dessa inte nämns och varje konfiguration av styrenheten måste göras av en B & O återförsäljare. Vi lyckades gräva upp en gammal artikel från BeoWorld påstå att Beo6 skulle ha en touch (inte tryck som Beo5) känsliga widescreen display för att visa information som omslag och tag data lika snabbt som B & O: s BeoSound 4 Encore och BeoSound 5 kan stödja det. Även om denna typ av produkt förvirring skulle vara ett slå mot andra mainstream konsument elektronisk fjärrkontroll, B & O-ägare kan vara bra att känna sin man tjänare sortera ut allt.

Bang & Olufsen lägger WiFi för att Beo6 fjärrkontroll, inte tycker att nämna det ursprungligen dök upp på Engadget på Wed, 22 Dec 2010 05:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa BeoWorld , B & O , B & O (Google cache) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar