onsdag 22 december 2010

Rahul Sood går Microsoft som GM för System Erfarenheter i Interactive Entertainment Business

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/21/rahul-sood-joins-microsoft-as-gm-for-system-experience-in-the-in/:
Ja, det är en stor gammal munfull en jobbtitel, och nej, vi har ingen aning om vad exakt det innebär heller. Rahul Sood, avsändaren av Voodoo gaming PC linje, har just meddelat att han har gått samman med Microsoft för att utföra dåligt specificerade högste chef för system erfarenhet av Interactive Entertainment divisionen. Vi tänker oss att det är ett avsiktligt lös definition, avsett att ge Rahul det breda ansvarsområde inflytande och verksamhet som han haft med sin tidigare arbetsgivare , HP. Han har redan haft ett par väl valda ord till skålen på temat Xbox kontra PC gaming , så det ska bli mest spännande att se var och hur hans energi utnyttjas som ting går framåt. Mest spännande faktiskt.

Rahul Sood går Microsoft som GM för System Erfarenheter i Interactive Entertainment Business ursprungligen visades på Engadget on Tue, 21 Dec 2010 22:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Rahul Sood | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar