onsdag 22 december 2010

Motorola söker "Xoom" varumärke runt om i världen, mycket väl kunna vara namnet på sin Android tablett

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/22/motorola-seeks-xoom-trademark-around-the-world-could-well-be/:
Killarna över på Pocketnow har gjort sina immateriella läxor nyligen och de har avslöjat ett atypiskt bred trademarking insats som genomförs av Motorola. Den Droid maker har försökt att förknippas med begreppet "Xoom" i USA, Kanada, Europa, Australien, Nya Zeeland, och även Taiwan, vilket innebär att oavsett vad företaget avser att göra med namnet kommer att spela en ganska betydande roll i dess framtida planer. Den begärda kategorin definieras som "mobila datorer och tillbehör," som verkligen smalnar ner saker till en enhet Moto har i sitt labb som alla snackar om: dess Android Honeycomb tablett . Allt detta juridiska team verksamhet verkar tyda på att dess namn hade Motorola Xoom, men det finns fortfarande tid för sinnen till förändring och branding ses över. Hej, vi vet åtminstone vad logotypen ska se ut.

Motorola söker "Xoom" varumärke runt om i världen, mycket väl kunna vara namnet på sin Android tablett ursprungligen visades på Engadget på Wed, 22 Dec 2010 06:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Pocketnow | källa USPTO , CIPO (Kanada) , harmoniseringsbyrån (Europa) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar