onsdag 22 december 2010

Skyfire för IPAD hands-on (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/22/skyfire-for-ipad-hands-on/:
Vad är bättre än att använda Skyfire på en 3,5-tums skärm ? Använder den på ett 9,7-tums en, förstås! Efter mixtra med den nya IPAD webbläsaren har vi märkt att den har samma känsla som sin IOS bror och Android kusin, med en modifierad titta på det. Funktioner som privat surfning, mobil eller stationär visa och bokmärken kvar - och lita på, är förmågan att titta på Flash-video fortfarande lika enkelt som att trycka på en knapp. Vad är kanske den mest framträdande tillägg i detta överlämnande är det sociala nätverket integration. När programmet har öppnats, kommer du att märka en gång att det har fått åtta knappar längst ned, varav fyra är att komma samman. Dessa knappar, kallad "Quick View" av peeps på Skyfire, ge dig, ja, en snabb överblick över knappen du tryckte på. Till exempel, när de komma knappen trycks, du presenteras med en nedtrimmad version av det sociala nätverket. Samma sak med Twitter och Google Reader. Den app har även öppen spis, som låter dig se specifikt länkar dina Facebook-vänner har delat, och "populär", som visar alla relaterade länkar dina vänner har delat utifrån vad webbplatsen webbläsaren parkerad på, och naturligtvis en särskild " Liksom "-knappen. Share ger dig ett enkelt sätt att dela länkar via olika populära nätverk.

När det gäller webbupplevelse själv gjorde devs på Skyfire ett bra jobb utjämna The Kinks som vi snubblade över i iPhone version. Sidor göra fint och snabbt, nyp till zoom fungerar så bra som det gör på Safari, rullar smörig smidig och Flash videor spela märkbart snabbare i jämförelse med vad vi upplevde på iPhone. Den app är tyvärr inte tillgänglig i App Store ännu, men hänga stram är det lämnats in för godkännande och ska träffa virtuella hyllorna snart.

Uppdatering: Video är nu efter pausen!

Fortsätt läsa Skyfire för IPAD hands-on (video)

Skyfire för IPAD hands-on (video) som ursprungligen visades på Engadget tis, 22 Dec 2010 12:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar