onsdag 22 december 2010

Microsoft att meddela ARM-baserade Windows på CES?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/21/microsoft-to-announce-arm-based-windows-at-ces/:
Vi vet Windows CE gliringar med ARM-baserad arkitektur, men fullt utvecklad Windows? Ser ut som alla och deras respektive mödrar i dag - att vara specifik, Bloomberg, AllThingsD och Wall Street Journal - rapporterar "källor" som påstår Microsoft är inställd på att tillkännage Windows kompatibilitet med ARM chips, som för närvarande styr och ställer i mobila och inbyggda scener, och viktigare dominerar tabletten marknaden . Så ja, får vi behovet av en sådan sammanslagning, och det skulle verkligen sätta Microsoft i en smart ställning för lägre effekt enheter, men här finns en hake: de produkter som inte förväntas under en längre tid - två år enligt WSJ - som förare måste vara skriven för hårdvara.

Då igen, kan detta vara allt för ingenting. Cue annan bra förbindelser Microsoft reporter, ZDNet's Mary Jo Foley, som har ett avgjort Tamer förutsägelse: en ny Windows CE / Embedded Kontakt - du kommer ihåg att vi såg den körs på en Tegra 2 tablett tillbaka på Computex - och kanske ARM stöd för Windows 8 (eller Windows 8 "Lite"). Med andra ord har ingen tydlig, 100 procent idé om vad som väntar i januari, så som vi säger, bara håll ögonen öppna.

[Tack till alla som skickat detta i]

Microsoft att meddela ARM-baserade Windows på CES? ursprungligen visades på Engadget on Tue, 21 Dec 2010 22:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa WSJ , AllThingsD , Bloomberg , ZDNet | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar