onsdag 22 december 2010

Elliptisk Labs Set för att spara iPad från fläckar med 3D gest avkänning docka (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/22/elliptic-labs-set-to-save-your-ipad-from-smudges-with-3d-gesture/:
Elliptisk Labs Set för att spara iPad från fläckar med 3D gest avkänning docka (video)
Drömmen om köket computing är fortfarande inte här, med många kockar tvingas läsa från arkaiska pappers-recept listor eller, ännu värre, memorera saker. Kanske allt vi behöver är ett sätt att interagera med våra prylar utan att få dem alla stökigt, och kanske elliptiska Labs kan ta oss dit. Äntligen. Företaget har retas oss med sin 3D-gest gränssnitt för år nu och det ser ut att äntligen visa upp en faktisk produkt, en rörelsestyrda iPad Dock prototyp som gör sin debut på CES i några veckor. Tanken är att du abborre denna sucker i köket och det ger dig full kontroll oavsett om du knåda surdeg eller blandning köttbullar, hålla din tablett ränder - och hygieniska. Det verkar som något begränsad nytta för oss, men kolla in videon i ett tidigare prototyp nedan och se om det gör dig inte vill baka några kakor. Och om det gör det, känn dig fri att ge oss några.

Fortsätt läsa elliptiska Labs Set för att spara iPad från fläckar med 3D gest avkänning docka (video)

Elliptisk Labs Set för att spara iPad från fläckar med 3D gest avkänning docka (video) som ursprungligen visades på Engadget på Wed, 22 Dec 2010 09:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Mobile Magazine | källa Elliptiska Labs | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar