torsdag 2 december 2010

Android 2.x står nu för 83 procent av alla aktiva Googlephones

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/02/android-2-x-now-accounts-for-83-percent-of-all-active-googlephon/:
Vi är inte helt säker på att Android 2.1 användare kommer att vara glada att buntas ihop i med 2,2 konsumenter - trots allt, det finns massor i Froyo det är inte tillgängliga på Eclair - men faktum kvarstår att en cool 83 procent av aktivt används Android-telefoner just nu kör en av de två senaste iterationer. En påminnelse förtjänade att säga att med "aktiv" menar vi de som åt Android Market under de föregående två veckorna - som kan ha en liten slagsida mot alltför representerar nyare telefoner med folk antingen överger sina Cupcake och Donut telefoner eller helt enkelt att inte söka nya applikationer för dem. Hursomhelst, vi tycker det är bra att se sådana fina stora skivor tas upp av Android mest avancerade versioner, verkar det nästan synd att Pepparkakor ankomst snart kommer att störa saker igen. För nu drar vi till våra delikatesser, är allt detta livsmedel prata gett oss Munchies.

[Tack, Dan]

Android 2.x svarar nu för 83 procent av alla aktiva Googlephones publicerades ursprungligen på Engadget tis, 2 December 2010 02:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Android-utvecklare | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar