torsdag 2 december 2010

BBC iPlayer att starta internationell lansering med prenumeration på IPAD

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/02/bbc-iplayer-to-start-international-rollout-with-subscription-ser/:
BBC.com verkställande direktören Luke Bradley-Jones har sjunkit en del kunskap på TV-kärleksfull värld genom att visa att iPlayer globala lanseringen kommer att vara en "ren betalas prenumeration modell" för att därefter följt av partnerskap med annonsörerna på "fria" områden av den brittiska TV-Catchup service. USA är särskilt namngiven som en av de första nya marknader för satsningen, som väntas gå live i mitten av nästa år. Förutom att veta måste du punga ut för att få din dos av Top Gear, Doctor Who och, erm, mat som gör Miljarder, du också att vilja Den know att den första plattformen för iPlayer utanför Storbritannien kommer vara ingen annan än Apples IPAD. Vad är det med britter och IPAD ?

BBC iPlayer att starta internationell lansering med abonnemang på IPAD ursprungligen visades på Engadget tis, 2 December 2010 03:39:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Betalinnehållet | källa Broadcast | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar