torsdag 2 december 2010

GameString demos sin streaming, anpassade World of Warcraft UI genom räder på en HTC Desire (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/02/gamestring-demos-its-streaming-custom-world-of-warcraft-ui-by-r/:
Vi är fortfarande inte redo att använda etiketten "Gaming 3,0" här (eller till någonting, för den delen), men trots dess skryta, GameString är att göra ett övertygande argument för molnbaserade speltid. Vi har redan sett företaget sätta World of Warcraft till Google TV , men nu bolagets visa sin ta på sig en utmaning vi har sett ett par gånger innan - streaming en spelbar version av WoW till en mobiltelefon. (Måste få dem ut ur huset på något sätt.) Tricket här är en strömlinjeformad UI overlay som gör en varje touch-vänlig erfarenhet, det finns genomskinliga "thumbstick" fläckar och större knappar för besvärjelser. Installationsprogrammet i fråga är här dess Adrenalin datacentrum från cirka 80 kilometer (geografiskt) och en HTC Desire kör över ett hemmanätverk som är 2Mbps ner / 2 Mbit upp. Och medan det finns några anmärkningsvärda eftersläpning och delar av gränssnittet som är fortfarande för liten för att verkligen använda, det är fortfarande en Alpha bygga det är ändamålsenligt för alla utom de mest intensiva ögonblick. Se det själv efter pausen.

Fortsätt läsa GameString demos sin streaming, anpassade World of Warcraft UI genom räder på en HTC Desire (video)

GameString demos sin streaming, anpassade World of Warcraft UI genom räder på en HTC Desire (video) som ursprungligen visades på Engadget tis, 2 Dec 2010 13:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Droid Gamers | källa YouTube | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar