torsdag 2 december 2010

NVIDIA GeForce GTX 580 och AMD Radeon HD 6870 kvadratmeter av i dubbla kort showdown

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/02/nvidia-geforce-gtx-580-and-amd-radeon-hd-6870-square-off-in-dual/:
Oavsett om du är en NVIDIAn kallar det SLI eller en Radeonite hänvisa till det som CrossFireX , multi-card grafik setup är numera nästan en förutsättning för att uppleva det bästa som PC-spel har att erbjuda. Det skulle vara vårdslöst av oss därför inte att peka i riktning mot Tech Report besättningens senaste uppdelning, som tar en undersökande titt på dubbla kort prestanda på NVIDIAs senaste och bästa GeForce GTX 580 och naturligt jämför den med en bred rad andra alternativ på marknaden. AMDs senaste uppdatering, det Radeon HD 6870 , är bland dessa alternativ, men det är värt att komma ihåg att bolagets verkliga high-end utrustning inte är avsedd att ytterligare ett par veckor. Alla lika, de flesta människor kommer att köpa sin semester riggar precis runt nu, och om du vill ha en uttömmande vägledning om vad som är vad på grafiken fronten, är källan länken ditt bästa, um ... källa.

NVIDIA GeForce GTX 580 och AMD Radeon HD 6870 kvadratmeter av i dubbla kort showdown publicerades ursprungligen på Engadget tis, 2 December 2010 11:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Tech Report | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar