torsdag 2 december 2010

Canon kommer nu att lägga låsning lägesväljaren till din EOS 5D Mark II eller 7D ... för $ 100

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/02/canon-will-now-add-locking-mode-dial-to-your-eos-5d-mark-ii-or-7/:
Visst - kanske Pentax har kastat en i gratis på sin K-7 , och Nikon har gjort likadant på sin D3S , men inget av det verkligen roll om du är stolt ägare till en Canon, nu gör det? För de trötta misstag flyttar sin lägesomkopplaren under en kritisk skjuta, är Canon erbjuder nu en avgiftsbelagd tjänst för EOS 5D Mark II och EOS 7D kameror. För nätt summa på $ 100, kommer outfit installera ett inställningsratten med en släpkärra, beläget låsknappen - målet här är att förhindra att hjulet från att röra sig under "normala kameran", samtidigt mjölka en extra Benjamin ur outfit: s trogen kundkrets. "Naturligtvis finns det ett glas halvfullt / halvtomma sätt att se på detta. Du kan bang på Canon att inte inkludera detta från dag ett, eller du kan vara tacksam för att ha möjlighet alls. Ditt drag, cynisk.

Canon kommer nu att lägga låsning lägesväljaren till din EOS 5D Mark II eller 7D ... för $ 100 publicerades ursprungligen på Engadget tis, 2 december 2010 02:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Canon | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar