torsdag 2 december 2010

Chrome sandlådor Flash Player i senaste Dev kanal övergång till Windows

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/02/chrome-sandboxes-flash-player-in-latest-dev-channel-release-for/:
Hej, Adobes äntligen listat ut hur man gör Flash säkra - har Google gör det! Killarna bakom en sökmotor har uppdaterat sin senaste Dev kanal utgåvan av Chrome att införa en ny sandbox anläggning för Flash Player-innehåll. Det kommer att bidra till att begränsa tillgången till känsliga system resurserna och göra Flash verksamhet generellt mindre hotfullt förslag än för närvarande. Detta markerar också uppfyllandet av en långvarig löfte från Google för att ge Flash samma behandling det har varit att ge till JavaScript och HTML-visning på ett tag, och bör vara välkomna nyheter för Windows-användare ivriga att minimera "risken attackytan" av sin webbläsare. Tyvärr, Mac fans, du ute i kylan utan säkerhet för nu. Naturligtvis är det Dev kanal själv ett steg mindre raffinerad än beta mjukvara, så vi inte skulle råda hoppa ombord av någon annan anledning än nyfikenhet. Inte riktigt än i alla fall.

Chrome sandlådor Flash Player i senaste Dev kanal övergång till Windows ursprungligen visades på Engadget tis, 2 december 2010 05:50:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Hämta Squad | källa Krom Blogg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar