torsdag 2 december 2010

Spacelog ger fascinerande sökbar text-transkript för NASA-uppdrag

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/02/spacelog-provides-fascinating-searchable-text-transcripts-for-na/:
Vad du tittar på ovanstående är en scanning av fysiska NASA avskrift av en berömd ögonblick Apollo 13 rymdfärden. Dessa avskrifter göra mycket fascinerande läsning, särskilt om (som oss) du är riktigt i detaljer. Nu, för första gången någonsin, är dessa avskrifter är ... transkriberade igen, internet . Ja, om du vandra över till Spacelog kan du se nu full transkriptioner av Apollo 13 och Mercury 6 rymduppdrag i sökbar text som även länkar tillbaka till källan bilder som den på bilden ovan. Detta är den typ av historisk dokumentation och tillgång som påminner oss om varför internet är så, vansinnigt häftigt. Spacelog webbplats säger också att de ska tillhandahålla andra uppdrag transkript i framtiden, inklusive Gemini 7, Apollo 8 och Apollo 11.

Spacelog ger fascinerande sökbar text-transkript för NASA uppdrag som ursprungligen visades på Engadget tis, 2 December 2010 09:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Spacelog | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar