torsdag 2 december 2010

HP: s DreamScreen 400 är pekskärmen Linux Desktop som du aldrig själv

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/01/hps-dreamscreen-400-is-the-touchscreen-linux-desktop-youll-nev/:
"Vad är det här? Det ser ganska coolt. Vilken vacker ikoner! Kan jag röra vid dem? Jag kan, egentligen?" Etc. som i princip beskriver vår infantila tankeprocess när vi snubblade över DreamScreen 400 (inte att förväxla med DreamScreen fotoramen linje), en ny allt-i-ett skrivbord från HP, men plötsligt allt blev klart: det här är byggd för den indiska marknaden, och vi knubbig amerikaner kommer att hålla på att drömma. Ändå är det ett intressant tankeexperiment. HP har länge försökt att differentiera sig själv i sin Windows-baserade erbjudanden, och ibland även övergett sitt första OS kär i sin Mobile Internet Edition Ubuntu-baserade netbooks och nu är det kommande webOS tabletter . Den DreamScreen 400, som kör någon variant av Linux med ett omfattande, touch-friendly HP hud på toppen, typ av visar en alternativ verklighet där HP beslutat att arbeta med Linux i konsumenternas utrymme på skrivbordet - Microsoft bli fördömd. Naturligtvis är detta också en faktisk verklighet: du bör kunna köpa denna 18,5-tums skrivbord i Indien för RS. 19.999 (ca $ 450) i Indien precis runt nowish, och vi får se där HP tar denna mjukvara från här.

[Tack, Chris J. ]

Fortsätt läsa HP: s DreamScreen 400 är pekskärmen Linux Desktop som du aldrig själv

HP: s DreamScreen 400 är pekskärmen Linux Desktop som du aldrig själv ursprungligen visades på Engadget på Mon, 1 december 2010 20:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar