torsdag 2 december 2010

Rambus filer ITC klagomål mot nästan alla, vill stoppa försäljningen av nästan allt

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/02/rambus-files-itc-complaint-against-just-about-everyone-wants-to/:
Rambus filer ITC klagomål mot nästan alla, vill stoppa försäljningen av nästan allt
Rambus , som blygsamt beskriver sig själv som "en av världens främsta licensiering teknikföretag", har ödmjukt bett International Trade Commission att blockera import och försäljning av ett fantastiskt utbud av produkter från företag, däribland Broadcom , Freescale , LSI , MediaTek , NVIDIA , och STMicroelectronics - den sistnämnda var stämd av Caltech bara går. Men vänta, det finns mer! Rambus visar också att andra "företag vars produkter innehåller den tilltalade halvledarprodukter" har också fått namn, säljer saker som "persondatorer, arbetsstationer, servrar, routrar, mobiltelefoner och andra handhållna apparater, digitalboxar, Blu-ray-spelare, moderkort, plug-in kort, hårddiskar och modem. " Det borde bara om täcka 95% av vad som finns på din lokala elektronik butik, och definitivt sätter vår semester önskelistor i ett rättsligt limbo.

Detta är en uppföljning av tidigare tvister som rör företaget, särskilt med NVIDIA , vilket kommer att fortsätta via intrång stämningar patentansökan in i US District Court mot de företagsenheter som nämns ovan. Utöver detta är Rambus hoppas att det ITC stoppar import och försäljning av någon och alla olagliga produkter efter brådska. Det verkar väldigt drastisk, men för sin del Rambus indikerar att den har försökt med all makt att förhandla licenser med dessa förment smutsiga återförsäljare och att det var sa "det enda sättet de skulle få allvarliga är om vi stämt dem." Så, lägg dina satsningar eftersom vi här gå.

[Tack, Antonio]

Fortsätt läsa Rambus filer ITC klagomål mot nästan alla, vill stoppa försäljningen av nästan allt

Rambus filer ITC klagomål mot nästan alla, vill stoppa försäljning av det mesta som ursprungligen visades på Engadget tis, 2 december 2010 13:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink X-bit labs | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar