torsdag 2 december 2010

Peewee PC netbook flyttar till 2,0, rankad att ta det värsta din tot kan leverera

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/02/peewee-pc-netbook-moves-to-2-0-rated-to-take-the-worst-your-tot/:
Peewee PC netbook flyttar till 2,0, rankad att ta det värsta din tot kan hantera
Little Fingers kan dela ut stor smärta för prylar, och inte din lilla är biffiga nog att släpa runt en Toughbook du kommer att vilja något litet och tålig för dem. Ange $ 449 Peewee Power 2.0, den senaste revideringen till företagets serie av barnvänliga datorer. Denna netbook sägs att överleva droppar med stil, utan bara har en "vattentät" tangentbord, så inte slänga dem Sippy koppar än. Det kommer också laddad med säkerhetsprogram förhoppningsvis att hålla dina barn från att hitta de värsta "nätet har att erbjuda, men med bara en 1,6 GHz N270 Atom-processor i omgångar, 1 GB RAM, och endast 30 GB HDD lagring, vi är gissar att det kan också vara ett bra verktyg för att lära dem allt om tålamod.

Gallery: Peewee Power 2,0

Fortsätt läsa Peewee netbook flyttar datorn till 2,0, rankad att ta det värsta din tot kan leverera

Peewee PC netbook flyttar till 2,0, rankad att ta det värsta din tot kan leverera ursprungligen visades på Engadget tis, 2 december 2010 14:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Peewee PC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar