fredag 3 december 2010

Augmented reality TagCandy skapar en virtuell smak explosion

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/03/augmented-reality-tagcandy-creates-a-virtual-taste-explosion/:
Majoriteten av augmented reality program dessa dagar kan vara visuella sådana, men det är knappast den enda typ av augmented reality möjligt, som till fullo framgår av denna så kallade TagCandy enhet byggd av Yasuaki Kakehi av Keio University. Som ni kan se ovan, består den av en ganska stor bas som rymmer en vanlig klubba, som inte bara gör det enkelt att hålla godis, men använder ben-överledning teknik för att producera olika ljud från kolsyrad läsk till fyrverkerier. Naturligtvis är det bara ett koncept, och fortfarande något av ett pågående arbete - framtida möjligheter tydligen är förmågan att upptäcka bita förutom att barnen suger, och möjligheten att köpa och dela olika "förnimmelser" på internet. Chef på tidigare pausen för att kolla på video.

Fortsätt läsa Förstärkt verklighet TagCandy skapar en virtuell smak explosion

Augmented reality TagCandy skapar en virtuell smak explosion ursprungligen dök upp på Engadget på Fri, 3 Dec 2010 01:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink DVICE | källa DigInfo TV | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar