fredag 3 december 2010

Samsung säljer miljoner Galaxy Tab enheter, kastar en Android-fest för att fira

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/03/samsung-sells-one-million-galaxy-tab-units-throws-an-android-pa/:
Undrar bara hur bra en tablett skulle göra om de lyfts upp och marknadsförs av alla de fyra stora flygbolag i Amerika? Vi väntar fortfarande på fördelningen inom våra gränser, men det finns knappast ett tvivel att den unika transportören har bidragit Samsung splittras sina bedömningar på Galaxy Tab försäljning. Påstås, outfit har passerat bara en miljon av den globala försäljningen av 7-tums Android tablett, men information Veckan är snabb att påpeka att Sammy är inte klart om huruvida det är enheter inom försäljningskanalen eller andelar i händerna på konsumenterna. Hursomhelst, en miljon är ingenting att håna, särskilt när man betänker att bara 600.000 hade sålts i november 22nd. Företaget nu är hoppas att flytta 1,5 miljoner av dem i årets slut, och medan det är fortfarande långt ifrån de uppskattningsvis sju miljon iPads som har sålts hittills, det är en försäljningstakt som att vi är säkra på att ingen på Samsung är kvetching om.

Samsung säljer miljoner Galaxy Tab enheter, kastar en Android-fest för att fira ursprungligen visades på Engadget sön, 3 dec 2010 11:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Android gemenskapen | källa Den Chosun Ilbo , Information Week | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar